Zveřejnění petice

Vážení spoluobčané,

volby do zastupitelstev obcí se blíží s termínem voleb stanoveným na pátek 23. září a sobotu 24. září. Rádi bychom dostali příležitost se účastnit volebního klání a abychom se jako uskupení nezávislých kandidátů tohoto klání mohli účastnit, musíme předložit podepsanou petici. V souvislosti se získáváním podpisů jsme zveřejnili petici, se kterou Vás budeme v následujících týdnech a měsících oslovovat a budeme rádi, když naše uskupení podpoříte Vašim podpisem.

Abychom Vám zpříjemnili chvíle s Vašimi dětmi, ukojili jejich zvědavost a také jim umožnili vyjádřit jejich názor, připravili jsme dětskou verzi petice, kterou si můžete stáhnout na našich stránkách na následujícím odkazu: https://naseboskovice.cz/wp-content/uploads/podpisy_petice_nase_boskovice-deti.pdf.

Petici pro dospělé prokazující naši oprávněnost zúčastnit se voleb naleznete na následující stránce: www.naseboskovice.cz/petice/.

Rádi bychom chtěli Vám všem poděkovat za podporu a za to, že se díky Vašim podpisům budeme moci účastnit voleb do zastupitelstva města Boskovice v roce 2022.

Vaši nezávislí kandidáti za sdružení Naše Boskovice