Jdeme do voleb!

Vážení příznivci sdružení nezávislých kandidátů Naše Boskovice - logo Naše Boskovice,

od května do června jsme již pětkrát využili možnost se s Vámi potkat na náměstí v Boskovicích a rozvíjet s Vámi diskusi na různá boskovická témata, která rezonují nejen v ulicích města, ale také ve Vašich rodinách, u Vašich blízkých a známých, ale také témata, která trápí Vás osobně. Během našeho setkávání jste také měli možnost podpořit naši kandidaturu do voleb do zastupitelstva města Boskovice. Oceňujeme, že většina z Vás si našla chvíli a v rámci očekávaných pozitivních změn, které mohou volby do zastupitelstva přinést, jste nás podpořili podpisem volební petice. Každý jeden podpis je pro nás důležitý, velice si ho vážíme a je pro nás ukazatelem, že občané Boskovic chtějí ve svém městě zdravou politiku a že sdružení nezávislých kandidátů Naše Boskovice - logo Naše Boskovice k ní může přinést mnoho pozitivního.

Dovolte nám prosím, abychom za sběr podpisů a podporu vyjádřili poděkování nejen občanům, se kterými jsme se měli možnost potkat na náměstí v Boskovicích, ale také těm, kteří pro uskupení Naše Boskovice - logo Naše Boskovice podpisy sbírali a těm, kteří je neodmítli a svůj podpis k petici přidali.

Abychom vyjádřili míru očekávání a závazku, který vnímáme ze získaných podpisů a z proběhlých setkání, tak níže uvádíme některé zajímavé aspekty podpisové akce:

  • Podepsalo se 160 petičních archů - na sběru podpisů se podílelo více jak 100 lidí, což je úctyhodné číslo a ukazuje to zapálení pro změnu v Boskovické politice. Vyjadřujeme všem VELKÉ PODĚKOVÁNÍ za čas, který této akci věnovali.
  • Podařilo se posbírat více jak 1300 podpisů - jestliže v Boskovicích je okolo devět a půl tisíce dospělé populace, která se může účastnit voleb, tak se nám podařilo získat podporu do voleb od skoro 14 % voličů. Toto je nezanedbatelná podpora, kterou jsme odhodláni reflektovat při práci pro občany města Boskovice a věříme, že se ještě s větším počtem z Vás potkáme ve volebních místnostech a nezávislí kandidáti za uskupení Naše Boskovice - logo Naše Boskovice budou pro všechny volbou číslo 1. Vyjadřujeme všem VELKÉ PODĚKOVÁNÍ za to, že nejsou pasivní a jsou ochotni svým hlasem přispět k pozitivní změně politického směru a kultury v Boskovicích.
  • Máme podporu napříč generacemi - petici svými podpisy podpořili voliči všech věkových kategorií. Když píšeme všech, tak opravdu myslíme všech, od těch nejmenších, kteří již také vyjadřovali své názory, až po ty nejstarší, kteří do svého názoru byli schopni zapojit i svoji životní zkušenost. Děti se vyjadřovali hlavně k oblastem, které trápí je, jako je stav hřiště nebo co by chtěli změnit ve školce. Nejstaršímu signatáři(řce) petice je úctyhodných 95 let. Vyjadřujeme VELKÉ PODĚKOVÁNÍ za důvěru vloženou v uskupení Naše Boskovice - logo Naše Boskovice a VELKOU ÚCTU k těm nejstarším, kteří při jejich životních zkušenostech v nás vidí budoucnost a chtějí nás podpořit.
  • Oslovujeme voliče ve všech částech města - při našich setkáváních se snažíme vysvětlovat, že město Boskovice jsou všichni občané, včetně občanů místních částí Vratíkov, Bačov, Mladkov a Hrádkov. Velké množství podporovatelů a to přes 10 % všech podepsaných na petici vnímá naši snahu ukázat, že i místní části mají své místo a dělají z Boskovic to, čím Boskovice jsou. Rádi bychom poděkovali i občanům z místních částí za to, že vnímají sdružení Naše Boskovice - logo Naše Boskovice jako alternativu a budoucnost, která umožní rozvoj ve všech částech města.

Co nás čeká dále?

- Dne 8. června jsme zveřejnili program, který prošel důkladnou diskusí s našimi kandidáty a jsme ochotni se za něj všichni postavit a prosazovat ho. Program naleznete na následujícím odkazu: https://naseboskovice.cz/program/. Rádi zodpovíme Vaše dotazy, můžete nás kontaktovat na adrese: info@naseboskovice.cz

- Do 19. července podáme a zveřejníme kandidátní listinu s kandidáty, se kterými se budeme ucházet o Vaše hlasy v nadcházejících komunálních volbách dne 23. a 24. září.

- V období červenec až září se můžete vídat s našimi kandidáty a diskutovat vše, co Vás zajímá a co by jste rádi zlepšili.

- 23. září a 24. září se budeme moci potkat ve volebních místnostech

Pojďte do voleb s námi, se sdružením nezávislých kandidátů Naše Boskovice - logo Naše Boskovice a dejte nám svým hlasem možnost ukázat, že Boskovice je možné změnit k lepšímu ve všech jeho oblastech.