Zveřejnění kandidátní listiny

Představujeme Vám kandidáty za sdružení nezávislých kandidátů Naše Boskovice - logo Naše Boskovice. Při bližším pohledu na kandidátní listinu zjistíte, že její složení zaručuje pokrytí všech důležitých oblastí, které je nutné řešit pro prosperitu a úspěšný rozvoj našeho krásného města. Naši kandidáti jsou úspěšní ve svém oboru a rádi by své zkušenosti uplatnili i v novém volebním období 2022 - 2026. Schopnost úspěšného převzetí opratí ve vedení města Boskovice Vám mohou garantovat naši kandidáti, kteří již mají zkušenosti z různých pozic z minulých volebních období, a to od zastupitelů a radních, až po úzké vedení města v pozici místostarosty. Zároveň můžeme garantovat, že budeme stále prosazovat a trvat na základních principech transparentnosti a otevřenosti tak, jak jste na od nás zvyklí.

Kandidátní listinu sdružení nezávislých kandidátů Naše Boskovice - logo Naše Boskovice můžete nalézt na následujícím odkazu: https://naseboskovice.cz/kandidati/.

Vážení občané, během září se budete mít možnost s našimi kandidáty setkat na různých místech v Boskovicích, tak se neváhejte zeptat, co Vás zajímá, případně nám sdělit i to, co Vás trápí a co by jste rádi zlepšili. Naši kandidáti jsou a budou tu pro Vás a pro Vaše rodiny, aby se nám společně v Boskovicích lépe žilo. Těšíme se na setkání s Vámi.

Kandidáti za sdružení nezávislých kandidátů Naše Boskovice - logo Naše Boskovice