Regionpress 08/2022: Naše Boskovice pro naše občany

Vážení čtenáři Regionpressu a především občané Boskovic a okolí, rád bych Vám představil klíčové oblasti programu sdružení nezávislých kandidátů Naše Boskovice - logo Naše Boskovice vytvořeného pro všechny z Vás, seniory, podnikatele, mladé rodiny s dětmi a další. Vnímáme náš program jako návrh smlouvy s Vámi, který, jak věříme, po volbách budeme moci překlopit v náš závazek vůči Vám. Oblasti, které vidím jako priority jsou:

  • Otevřená a transparentní komunikace – transparentnost je jedním z nejefektivnějších nástrojů v boji proti korupci a pro vytvoření důvěry mezi občany a úřadem, jako veřejnou institucí. Cílem kandidátů za sdružení Naše Boskovice - logo Naše Boskovice je nastavit to, co bylo donedávna v Boskovicích nemyslitelné, tj. nastavit jednoduchou a přehlednou komunikaci směrem k občanům o stavu úřadu a o připravovaných a probíhajících projektech. Úřad musí být institucí, kam se občan nebojí vstoupit!
  • Koncepční řešení dlouhodobých projektů – vnímáme, že se v Boskovicích nedaří řešit dlouhodobé projekty. Kdyby to bylo jedno volební období, můžeme si říct, že to byla náhoda, ale když se nedaří několik volebních období za sebou, potom se je potřeba podívat, které strany a kdo byl (ne)tahounem těchto promarněných šancí a zvolit někoho jiného. Sdružení Naše Boskovice - logo Naše Boskovice má v týmu zástupce, kteří ukázali, že rozumí svému oboru a jsou úspěšní. Víme, jak postupovat u dlouhodobých projektů a jsme připraveni to dokázat.
  • Podpora mladých rodin s dětmi – víme, že mít malé děti, zajistit bydlení a rodinné zázemí není pro mladé rodiny jednoduchou záležitostí. Sdružení Naše Boskovice - logo Naše Boskovice nechce rezignovat na potřeby mladých rodin. Jsme odhodláni využít lokalitu za nemocnicí a začít posouvat výstavbu startovacích bytů.
  • Rozvoj dopravy – chceme začít dopravu ve městě řešit koncepčně a najit řešení, jak skloubit automobilovou, cyklistickou a pěší dopravu. Nezbytnou součástí této problematiky je i parkování, které je rok od roku větší výzvou. Naši kandidáti za sdružení Naše Boskovice - logo Naše Boskovice jsou připraveni se podílet jak na tvorbě dlouhodobého plánu rozvoje dopravy a parkování, tak i otvírat veřejné diskuse na témata jako jsou parkovací domy, zavádění rezidentního parkování, řešení bezpečné tranzitní dopravy a další.

Celý program sdružení nezávislých kandidátů Naše Boskovice - logo Naše Boskovice naleznete na stránkách www.naseboskovice.cz. Abychom mohli aktivně ovlivňovat dění v Boskovicích a dokázat Vám, že volba uskupení nezávislých kandidátů Naše Boskovice - logo Naše Boskovice byla tou správnou volbou, potřebujeme Vaši podporu. Volte číslo 8, volte Naše Boskovice - logo Naše Boskovice.

Váš kandidát za uskupení nezávislých kandidátů Naše Boskovice - logo Naše Boskovice

Petr Axman